Modele kartolinash

Kutllovci Tha se pasiqë kostumi i SAJ Nuk Ja mbulon fytyrën, AJO njihet nga fëmijët anembanë qytetit ndërsa ecë rrugëve jashtë orarit të Punës. Shumë prindërve NUK u kujtohet se ku e kanë parë ndërsa harrojnë se fytyrën e SAJ e Shohin çdo Herë Kur shikojnë fotografitë e fëmijëve të pneu në murë. “Është ma leht`me fëmijë me u Marr se me tulifar Njeri t`Madh (e të rritun)”, que Mexhuani. “(PAJ, përpos që) Kur po vinë fëmija me Pampers të mbushur”, dhe qeshi ndërsa rikujtonte tregimin se si gjatë një séance fotografike mbante një foshnje në prehër, Rreth një vjeç, e që i kishte stërmbushur pantollonat. Badadimrit IU Ishte dashur ta mbante buzëqeshjen e ngrirë derisa Kamera shkrepi Foton. “Për shembull, para do dite ke një fëmijë i halitun, dhe e patëm problème,” Tha Kutllovci, ndërsa përshkroi se si një dy-vjeçarë i Cili Ishte zemëruar dhe kishte filluar të shtrihej nëpër tepih sepse Donte që prindërit ta çonin Tek këndi i lodrave, menjëherë. “arrita me e Marr në prehën dhe me e qetësu dhe me u BA me qeshë për kamerën.” Ndryshe nga EMRI Santa Claus në Anglisht, Baba Dimri në shqip, dhe Deda Mraz në serbisht, personifikon stinën e dimrit përmes një figure prindërore të urtë e të moshuar. Ngjashëm është Edhe EMRI për Plakun e Vitit të RI në Shqipëri. “Shpesh i afroj dhe i them” Hajde se Babadimri është i mirë.

Të bjen Dhurata. Hajde prekja mjekrën (sa e butë dhe lëmuar është) `, e kësi gjëra “, shtoi Kutllovci. “I thojmë fëmijëve me i dëgju prindërit”, Tha Kutllovci. “Pastaj i kallxojmë prindërve çfar dhurate (Kan dëshiru fëmijët e Tyr)”. Në vitin 1993 NIS ndërtimi i SOS fshatit të Fëmijëve në Sauk shoqëruar nga një kopësht i Cili përfundoi në pranverën e Vitit 1995. Në 7 Korrik 1995 u ngritën 2 familjet e para te SOS fshatit të Fëmijëve. në 20 Korrik 1995 krijohet Shoqata Nacionale SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri. Nga Ana tjetër, Vajzat duket të ndihen më Komod Duke ja treguar dëshirat e Tyre Babadimreshës, Tha Kutllovci, dhe shtoi se shpesh ATO kërkojnë kukulla Barbie, APO lloje Tjera me flokë të gjata.

Zoti në jetë gjithmon Ju ndihmoft, Urime vitin e RI dhe pritshi shumë mot, besimi në zot Kurr MOS Ju mungoft çka Ju Don zemra KY vit Ju plotësoft Kur ditës i vie Fundi, dhe PASI që Mexhuani zhvesh kostumin e TIJ të Babadimrit, ndërsa ecë nëpër katet e qendrës tregtare , Muzika e festave të fundvitit është AJO që mbetet me të. Por krejt Kjo është pjesë e Dashurisë për Babadimrin, thotë Mexhuani, prej ngrehjes së mjekrës e Deri Tek futja e gishtit në SY përmes syzave të Tija Fallc e PA xhama: “Përpak me m`çorrue.” Paraditen e datës 21 dhjetor 2018 Zëvendëskryeministrja e Shqipërisë ZNJ. Senida Mesi zhvilloi një vizitë në mjediset e SOS fshatit të Fëmijëve në Sauk.